Download rapport

Fremtidens B2B e-handel

Længe har der eksisteret en idé om, at e-handel ikke er en værdifuld kanal for B2B virksomheder – en idé, der i dag holder mange B2B virksomheder tilbage. For digitalisering er rykket ind på B2B markedet, hvor e-handel er eksploderet under COVID-19. Men hvordan ser fremtiden ud for B2B e-handel? Find svaret i dette white paper.

E-handelsplatforme giver dig adgang til fremtidens B2B kunder

I vid udstrækning har B2B virksomheder været tilbageholdende over for digitalisering. Den tøven kan komme til at koste i fremtiden - for digitalisering er kommet for at blive.

Det blev meget tydeligt under COVID-19, hvor B2B e-handelssalget steg med 33%.

I mange B2B virksomheder kan en digital transformation give stor værdi. Digitalisering åbner nemlig ikke kun op for nye salgskanaler, men giver dig også mulighed for at skabe stærkere kunderelationer til både nye og eksisterende kunder.

Men digitalisering er også en investering.

Vil du gerne vide mere om, hvilken værdi e-handel gemmer på for B2B virksomheder, og hvordan andre allerede succesfuldt har brugt e-handelsplatforme, samt planlægger at bruge dem i fremtiden, så er dette white paper for dig. Her finder du en status på B2B e-handel baseret på en undersøgelse af 450 B2B virksomheder fra USA og Europa.

Hent dette white paper og bliv klogere på, hvordan e-handel styrker din konkurrencekraft i fremtiden. 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing