Webinar

B2B eCommerce trends 22/23

De sidste 10 år har medført et skift i B2B salg. En stadig større del af kunderne og kunderejsen er flyttet online, og hvis du skal forblive konkurrencedygtig i fremtiden, skal du flytte med.

eCommerce vil transformere fremtidens B2B salg

Det bliver afgørende, hvis du vil gøre dig håb om at fange nye kunders interesse og fastholde dine eksisterendes.

Hvordan B2B kunderne har ændret adfærd, og hvad de forventer i dag, er fokus på dette webinar, hvor Christian Beer, Co-founder og CEO hos DynamicWeb, giver dig best practices for B2B eCommerce.

+4.000 virksomheder har allerede løftet deres digitale tilstedeværelse med DynamicWeb

Er du klar til at udvikle din virksomhed med en nem, brugervenlig og skalerbar platform og imødekomme de fremtidige krav fra B2B-virksomheder? Så er vores Commerce Suite måske løsningen for dig.

Her får du e-handel, Product Information Management (PIM), Content Management (CMS) og Digital Marketing i en samlet og skalerbar løsning.

Book en demo for at opleve, hvorfor mere end 4.000 succesfulde virksomheder allerede har valgt DynamicWeb til at skalere og optimere deres forretning.

Få en demo

Oplev det fulde potentiale af DynamicWeb. Udfyld formularen, og vi vender tilbage til dig snarest for at booke et møde.

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing