Het rapport downloaden

De toekomst van B2B eCommerce

Er is lang het idee geweest dat eCommerce geen waardevol kanaal zou zijn voor B2B-bedrijven - een idee dat vandaag de dag nog veel B2B-bedrijven tegenhoudt. Maar de digitalisering heeft zich verplaatst naar de B2B-markt, met een explosieve groei van de eCommerce-verkopen tijdens COVID-19. Maar wat heeft de toekomst in petto voor B2B eCommerce? Vind het antwoord in deze white paper.

eCommerce platforms geven u toegang tot de B2B-klanten van morgen

Voor het grootste deel zijn B2B-bedrijven terughoudend geweest om digitaal te gaan. Die terughoudendheid kan in de toekomst duur uit komen te vallen - want de digitalisering blijft.

Dit bleek heel duidelijk tijdens COVID-19, waar de B2B eCommerce omzet steeg met 33%.

In veel B2B-bedrijven kan digitale transformatie grote waarde opleveren. Digitalisering opent namelijk niet alleen nieuwe verkoopkanalen, maar stelt u ook in staat sterkere klantrelaties aan te gaan met zowel nieuwe als bestaande klanten.

Maar digitalisering is ook een investering.

Als u meer wilt weten over de waarde van eCommerce voor B2B-bedrijven, en hoe anderen al met succes eCommerce inzetten en van plan zijn deze ook in de toekomst te gebruiken, dan is deze white paper iets voor u. Hier vindt u een stand van zaken over B2B eCommerce op basis van een onderzoek bij 450 B2B-bedrijven uit de VS en Europa.

Download deze rapport en leer hoe eCommerce uw concurrentievermogen in de toekomst kan versterken.

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing